https://www.youtube.com/watch?v=kY3wP04Vj2o&index=8&list=PLKTlP51GPmJz_ej9d_4OUAh65PMS8jn2n
Професионално развитие

Консултирането като бизнес

Бизнес в консултирането?

Като консултант в академия за управление на лични финанси „Тогедър“ вие ще имате възможността да развивате свой собствен бизнес и да получавате справедливо заплащане, което е равно на свършената от вас работа и това на колко клиенти сте помогнали.

За разлика от много други бизнеси, тук не ви е нужен начален капитал за да стартирате вашият професионален път като консултант. Нужно ви обаче много желание. Желание за развитие, желание да помагате на хората и най-вече желание за успех.

Основни задължения

Работата на консултанта

Обучение

Добрият консултант не спира да се учи и да се развива, за да може винаги да даде най-добрите финансови решения на своите клиенти.

Прилагане на наученото

Най-напред консултантът трябва да приложи наученото и да следва своя финансов план. Той трябва да бъде най-добрия потребител на продуктите, които предлага на своите клиенти.

Развитие на екип

Когато един консултант се развие и постигне определени резултати, той има възможността да развива свой собствен екип от консултанти. По този начин има възможността да предаде опита си и да се помогне на все повече хора да изградят своя финансов план.

Срещи с клиенти

Динамично ежедневие, изпълнено със срещи със стари и нови клиенти.

https://www.youtube.com/watch?v=FF8jS0DXY2g

Професия личен финансов консултант

Как мога да стана консултант?

1

Записване за Основен семинар

Посещението на "Основен семинар" е първата стъпка, На този семинар се представя подробно работата на един консултант по управление на лични финанси, както и философията на "Тодегър". На семинара ще можем да се запознаем лично и да науча малко повече за вас и вашите цели. След семинара вие ще знаете какво представлява професията на личния финансов консултант и ще имате ясната представа дали това е за вас.
2

Кандидатстване за стажантска програма

След семинара следва кратко интервю, с което ще можем да определим дали се квалифицирате за моя екип и дали ще продължите към стажантска програма.
3

Стажантска програма под мое менторство

Стажантската програма продължава 3 месеца. Тя се състои от теоретичен и практически изпит. Статистиката показва, че само 1 от 10 човека успяват да я преминат успешно.
4

Връчване на сертификат за консултант

След успешно преминаване на стажантската програма се връчва сертификат, с който официално може да практикувате дейност като консултант в академия за управление на лични финанси "Тогедър".

Моят екип

Петър консултант

Петър Кацарски

Главен финансов консултант

Георги Детелинов

Мениджър екипи

Казвам се Георги Детелинов и се занимавам с финансово планиране от 2013 г. в Тогедър България. От тогава съм помогнал на стотици хора да печелят от инвестиции и да сложат ред в личните си финанси, насочвайки парите си към своите цели. Инвестирам собствените си средства в дялове от бизнеси и в имоти. Част от печалбите си заделям за благотворителност и дарявам за “Фондация Въздигане”

Готови ли сте да промените живота си ?

Ако обичаш да помагаш на хора и да се радваш на техния успех, то консултантството е твоя път, по който може да тръгнеш

Свържи се с мен за повече информация