https://www.youtube.com/watch?v=iia8HIsvqmw&list=PLKTlP51GPmJz_ej9d_4OUAh65PMS8jn2n&index=4
Заедно можем всичко

Партньори

Разберете повече:

Защо избрах да работя с тези партньори:

Опит

Дългогодишен опит в бранша и доказани резултати.

Честност

Доказана прозрачност и честност към клиентите си.

Грижа за клиента

Компании, за които клиентът е на първо място. 

Ясна визия

В динамичния свят на финансите е важно компаниите, с които работим да искат да имат ясно изразена мисия и визия. 

Together Bulgaria

За компанията:

Компанията помага на клиентите си с правилно финансово планиране от 2008 година. От създаването и се наблюдава двуцифреното увеличение на клиентите всяка година, като в момента се обслужват над 35 000 клиенти. Мисията на Тогедър България е да помогне на повече българи да постигат своите финансови цели, чрез правилно финансово планиране. За тази цел, консултантите работещи с компанията повишават своята компетенция всеки ден.

Научете повече

Together Academy

За компанията

"Тогедър Академия" е създадена, за да помогне на повече хора да станат много по-ефективни в управлението на личните си финанси. Академията съществува от 2011 година и за времето, през което е на пазара е помогнала над 3000 човека да управляват финансите си по-ефективно.Екип от сътрудници превежда книги, избрани от световния литературен масив, свързан с управление на финансите. Целта на академията е да направи финансите достъпна тема за повече хора.

Научете повече

Grawe

За компанията

Граве Бълграия ЕАД е дъщерно дружество на GRAWE GROUP. Компанията майка е създадена през 1828 година от Ексхерцог Йохан. Обикновено компаниите с толкова дълга история се развиват с бавни темпове, но това не е валидно за Граве. Последните 20 години ръста е над 500%. Всичко това показва невероятното желание за актуалност и иновативност на групата. Тя винаги предоставя най-работещите продукти на своите клиенти. През 2012 година Граве е избрана за най-добра компания в мащабно клиентско проучване в Австрия. За максимална сигурност на своите клиенти тя използва най-добрите презастрахователи в света - Суис Ре и Мюних Ре.

Научете повече

Metlife

За компанията:

MetLife помага на хората и бизнеса в България с техните застрахователни нужди от 1999 година насам. С нашата дейностta си се утвърждават на българския пазар, като водеща животозастрахователна компания, нареждайки се в Топ 5 в статистиката на КФН. Имат постоянен растеж, като разбират нуждите в българското общество и чрез адаптиране посредством агенти, брокери, банки и директни канали, те предлагат широката си гама от продукти, спрямо специфичните нужди на отделни личности, семейства и бизнеси от всякакъв размер. Днес заедно със съвместното си дружество с ОББ, обслужват повече от 500 000 клиента в България.

Научете повече

Uniqa

За компанията

Уника е част от Уника Иншуранс Груп, която е с над 150 годишна история в застраховането. Тя е най-голямата застрахователна компания в Австрия. Присъства в над 19 европейски страни и има над 9,3 милиона клиента. Според мащабно проучване в Австрия е най-популярния бранд. Уника има най-добрите здравни и животозастрахователни продукти в Европа. Абсолютен лидер е в този сегмент. Основните и ценности са иновативност, стабилност и удоволетвореност на клиента. Презастрахователите, които Уника използва са Мюних Ре и Суис Ре.

Научете повече