https://www.youtube.com/watch?v=iia8HIsvqmw&list=PLKTlP51GPmJz_ej9d_4OUAh65PMS8jn2n&index=4
Заедно можем всичко

Партньори

Разберете повече:

Защо избрах да работя с тези партньори:

Опит

Дългогодишен опит в бранша и доказани резултати.

Честност

Доказана прозрачност и честност към клиентите си.

Грижа за клиента

Компании, за които клиентът е на първо място. 

Ясна визия

В динамичния свят на финансите е важно компаниите, с които работим да искат да имат ясно изразена мисия и визия. 

Together Bulgaria

За компанията:

Компанията помага на клиентите си с правилно финансово планиране от 2008 година. От създаването и се наблюдава двуцифреното увеличение на клиентите всяка година, като в момента се обслужват над 35 000 клиенти. Мисията на Тогедър България е да помогне на повече българи да постигат своите финансови цели, чрез правилно финансово планиране. За тази цел, консултантите работещи с компанията повишават своята компетенция всеки ден.

Научете повече

Together Academy

За компанията

"Тогедър Академия" е създадена, за да помогне на повече хора да станат много по-ефективни в управлението на личните си финанси. Академията съществува от 2011 година и за времето, през което е на пазара е помогнала над 3000 човека да управляват финансите си по-ефективно.Екип от сътрудници превежда книги, избрани от световния литературен масив, свързан с управление на финансите. Целта на академията е да направи финансите достъпна тема за повече хора.

Научете повече

Grawe

За компанията

Граве Бълграия ЕАД е дъщерно дружество на GRAWE GROUP. Компанията майка е създадена през 1828 година от Ексхерцог Йохан. Обикновено компаниите с толкова дълга история се развиват с бавни темпове, но това не е валидно за Граве. Последните 20 години ръста е над 500%. Всичко това показва невероятното желание за актуалност и иновативност на групата. Тя винаги предоставя най-работещите продукти на своите клиенти. През 2012 година Граве е избрана за най-добра компания в мащабно клиентско проучване в Австрия. За максимална сигурност на своите клиенти тя използва най-добрите презастрахователи в света - Суис Ре и Мюних Ре.

Научете повече

Metlife

За компанията:

MetLife помага на хората и бизнеса в България с техните застрахователни нужди от 1999 година насам. С нашата дейностta си се утвърждават на българския пазар, като водеща животозастрахователна компания, нареждайки се в Топ 5 в статистиката на КФН. Имат постоянен растеж, като разбират нуждите в българското общество и чрез адаптиране посредством агенти, брокери, банки и директни канали, те предлагат широката си гама от продукти, спрямо специфичните нужди на отделни личности, семейства и бизнеси от всякакъв размер. Днес заедно със съвместното си дружество с ОББ, обслужват повече от 500 000 клиента в България.

Научете повече

Uniqa

За компанията

Уника е част от Уника Иншуранс Груп, която е с над 150 годишна история в застраховането. Тя е най-голямата застрахователна компания в Австрия. Присъства в над 19 европейски страни и има над 9,3 милиона клиента. Според мащабно проучване в Австрия е най-популярния бранд. Уника има най-добрите здравни и животозастрахователни продукти в Европа. Абсолютен лидер е в този сегмент. Основните и ценности са иновативност, стабилност и удоволетвореност на клиента. Презастрахователите, които Уника използва са Мюних Ре и Суис Ре.

Научете повече

Исторически парк

За компанията:

Най-големият и първи по рода си културно-исторически и развлекателно-образователен парк от този тип в света ще отвори врати в България тази пролет. Замислен като мащабен комплекс, разположен в завършения си вид на над 500 декара площ на 33 км от град Варна, Исторически парк предлага на българските и чуждестранни посетители интерактивно пътуване до 10 000 години назад във времето през петте епохи на човешката цивилизация. На място ще бъде пресъздадено развитието ѝ, случило се по нашите земи от епохата на халколита и неолита, през славната история на траките и Рим, до разцвета на Първото и Второто българско царство.

Научете повече